Menneitä tapahtumia

Viherlaaksolaiset ry on perustettu vuonna 1957 ja se on toiminut siitä lähtien ensin Viherlaakson Omakotiyhdistys ry -nimisenä ja myöhemmin Viherlaaksolaiset ry – Gröndalsgillet rf -nimisenä.
Viherlaakso Espoon Kartalla

Olipa kerran Kavall

Kavallinmäen asuinalueen muistitiedon ja rakennusperinteen keräys ja dokumentointi. Projekti on saanut avustusta Espoon kulttuurilautakunnalta ja saamme neuvoja ja apua Espoon museolta. Asuitko Kavallinmäellä lapsena. Oletko asunut sielläaina.Lue Lisää »

Viherlaakson liikennejärjestelyiden kehittäminen

Viherlaaksoon on tarkoitus käynnistää muutaman vuoden sisällä täydennysrakentamissuunnittelu. Alueen tiivistäminen ja asukasluvun kasvattaminen on tarpeen mm. imagon vahvistamisen ja palveluiden säilymisen kannalta.

Espoo-päivänä la 25.8. perinteiseen tapaan JAMMAILLEN RANNALLE

Espoo-päivät olivat vuonna 2018 pe-la 24-25.8. ja silloinhan tapahtui taas joka puolella vaikka mitä, mutta lauantai-iltana myös lähikulmilla, nimittäin leppoisa perhetapahtuma Jammaillen rannalle Viherlaakson uimarannassa.Lue Lisää »

ASUKASILTA Viherkallion koululla tiistaina 27.2.

Viherlaaksolaiset ry järjesti asukasillan keskustelua herättäneestä aiheesta – Espoon julkisesta liikenteestä. Viherlaaksossa on erityisesti herännyt huoli linjan 226 lakkauttamisuhasta. Allekirjoitukset ovat koossa - onko niilläLue Lisää »

Jammaillen rannalle la 26.8.2017

Leppoisa ilta Viherlaakson uimarannalla. Musiikista vastasi harmonikkataiteilija Elina Leskelä. Ohjelmassa oli mm. neppiskisa, mölkkyä ja uutuutena kajakkimelontaa. Tarjolla oli myös grillimakkaraa ja kahvia. Yhteinen lähtöLue Lisää »

Jättipalsamitalkoot Viherlaakson Nuuniitynkujalla tiistaina 27.6.2017

Viherlaaksossa talkoiltiin tiistaina 27.6 haitallisen jättipalsamin leviämisen estämiseksi Lippajärven suojelualueelle. Talkoot alkoivat Nuuniitynkujan päästä, josta edettiin kohti Lippajärven rantaa. Jättipalsami on levinnyt alueella uhkaavasti jaLue Lisää »

SIIVOUSTALKOOT la 6.5.2017

Kaunis kotilähiömme on vielä kauniimpi, kun yhteisvoimin siivosimme ostoskeskuksen ympäristöä ja katujen ja kävelyteidenvarsia niin laajalti kuin parissa tunnissa ehdimme. Kiitos kaikille talkoisiin osallistujille!!!

Vaalipaneeli Viherkallion koululla ke 22.3. klo 18.30

Vaalipaneeli Viherkallion koululla ke 22.3. klo 18.30 Vaalipaneelitilaisuus on Viherkallion koulun (siis alakoulun) mediateekissa ke 22.3. klo 18.30. Mukana on sekä pitkän linjan kuntapoliitikkoja ettäLue Lisää »

Viherlaaksontori ympäristöineen aiheena asukasillassa 14.11.

Espoon kaupunkitekniikan keskus on aloittanut kauan odotetun Viherlaaksontorin ja siihen liittyvien kevyen liikenteen väylien perusparannussuunnitelman laatimisen. Asukasillassa Viherlaakson kirjastossa olivat suunnittelualuetta esittelemässä ja asukkaiden kysymyksiinLue Lisää »

Ympäristökatselmuskierros 15.9.2016

Viherlaaksolaiset ry:n järjestämälle ympäristökierrokselle olivat lupautuneet kaupungin puolesta mukaan viherpalvelupäälliköt Anne Mannermaa ja meidän alueemme toukokuussa vastuualueekseen saanut  Catherine Valtonen. Mukana kierroksella oli 10 henkeä. Aiheita, mitä reitinLue Lisää »

Taas jammailtiin rannalla 27.8.2016

Espoo-päivän illan Jammaillen rannalle -tapahtuma sujui jo tutuksi tulleella kaavalla. Viskain-yhtyeen musiikki oli viihdyttävää ja saatiin sentään  kuulumaan, vaikka Rauli-myrskyn tuuli humisi puissa. Ilta-aurinko lämmittiLue Lisää »

Jättipalsamien perkausta Nuumäessä 14.6.

Haitallista vieraslajia jättipalsamia riittäisi Viherlaaksossa perattavaksi monin paikoin, niin Turuntien etelä- kuin pohjoispuolella. Erityisen huolestuttavalta näytti loppukesästä uusi Kahisevanpuisto, jossa jättipalsamit olivat otollisten säiden myötäLue Lisää »

Glimsinjoen luontoretki 14.5.

Säätiedotteet pelottelivat aivaan turhaan rankkasateella, sillä pilvipoutaa riitti Glimsinjoen varteen jokseenkin koko 2,5 km:n matkalle eikä tihkusadetta kummempaa saatu lopuksikaan. Lehtomaisema oli lintujen liverystä  tulvillaan.Lue Lisää »

Viherlaakso-päivän toritapahtuma 11.5. vietettiin aurinkoisessa säässä

Esiintyjien ikähaitari oli laaja nuorimmista tanssitytöistä ja vitsien kertojista senioreihin. Iloisen tunnelman loivat musiikillaan EMOn kamut  johtajinaan Elina Leskelä ja Maarit Kyllönen. Juontajana toimi tottuneestiLue Lisää »

Siivoustalkoot onnistuivat yli odotusten

Sää suosi ja roskiakin riitti, niin että vappuaaton parin tunnin siivoustalkoissa saatiin kerätyksi  sievoinen kasa jätesäkkejä kaupungin työntekijöiden pois kuljetettaviksi. Myös Wikbergin ent, korjaamon tontillaLue Lisää »

Sote-aiheinen asukasilta 16.3. keräsi runsaan yleisön

Viherlaakson yläkoulun ja lukion auditoriossa järjestetyn tilaisuuden asiantuntijavieraina olivat Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Johanna Värmälä, Viherlaakson terveyskeskuksen apulaisylilääkäri Marja Ahava ja vastuuhoitaja Eila Pietarinen, vanhusten palvelujen erityisasiantuntija Maria Rysti jaLue Lisää »

Asukasilta Viherkallion koululla 7.10. 2015

Viherlaakson kehityssuunnitelmat olivat aiheena asukasillassa, joka  kokosi 85 hengen yleisön Viherkallion koulun mediateekkiin.  Asiantuntijavieraat olivat Leppävaaran alueen projektijohtaja Mika Rantala, aluearkkitehti Lotta Kari-Pasonen ja kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoston puheenjohtaja TiinaLue Lisää »

Sieniretkellä Nuuksiossa 26.9.

Viimein tuli tosi jo pitkään haaveillusta yhdistyksen sieniretkestä. Lämpimät kiitokset retken isännyydestä ja opastuksesta Pekka Väänäselle ja valmisteluista Seppo Kannelsalolle. Sieniä ei löytynyt kasapäin, mikäLue Lisää »
1 2 3 4
Siirry sivun alkuun