Ajankohtaista

Viherlaaksolaiset ry on perustettu vuonna 1957 ja se on toiminut siitä lähtien ensin Viherlaakson Omakotiyhdistys ry -nimisenä ja myöhemmin Viherlaaksolaiset ry – Gröndalsgillet rf -nimisenä.
Viherlaakso Espoon Kartalla

Kävelyhaaste päättyi Viherlaaksolaisten riemukkaaseen voittoon

Lokakuussa Karakalliolaisten kanssa järjestetty kylien välinen kävelyhaaste onnistui kauniissa, joskin viileässä säässä oikein hyvin. Viherlaaksolaiset olivat lähteneet hienosti liikkeelle ja niinpä kiertopalkintopokaali voitettiin tänä vuonnaLue Lisää »

Kävelyhaaste lauantaina 15.10.2022

Viherlaakson ja Karakallio välinen kävelyhaaste järjestetään tänä vuonna lauantaina 15.10 klo 11-15. Kävelyhaaste on nyt kolmannen kerran. Ensimmäisellä kerralla voiton vei Karakallio, mutta viime vuonna viherlaaksolaiset innostuivat kävelemään jaLue Lisää »

Viherlaakso-päivä 19.5.2022 klo 16.30 -18.30

Perinteistä Viherlaakso-päivää vietetään torstaina 19.5.2022 klo 16.30 -18.30. Parin vuoden korona-tauon jälkeen on hauska kokoontua Viherlaakson torille. Tilaisuudessa musisoi Leikarit ja lisäksi kuulemme keväisiä lauluja.Lue Lisää »

Vuosikokouksen päätöksiä

Viherlaaksolaiset ry -Gröndalsgillet rf vuosikokous 2022 pidettiin huhtikuun alussa. Puheenjohtajana jatkaa Matti Metsäranta. Yhdistyksen hallituksessa ovat Carita Virkkunen, Kati Hovi, Eero Utunen, Veikko Uusitalo jaLue Lisää »

Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous keskiviikkona 6.4.2022

Espoossa 15.3.2022 Viherlaaksolaiset ry - Gröndalsgillet rf Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 6.4.2022 klo 18 alkaen Viherlaakson koulun uudessa ruokalassa, osoitteessa Lukionahde 1. Kokouksessa käsitelläänLue Lisää »

Viherlaaksolaiset ry vuosikokouksen jatkokokous 5.10.2021 klo 16 Viherlaakson kirjastossa

Aiemmin syyskuussa pidettäväksi ilmoitettu jatkokokous siirtyi lokakuun alkuun. Jäsenet ovat tervetulleita käsittelemään yhdistyksen talousasiat vuodelta 2020. Olisi toivottavaa, että yhdistyksen hallitukseen saataisiin valittua ainakin yksiLue Lisää »

Matti Metsäranta jatkaa Viherlaaksolaiset ry:n puheenjohtajana

Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous hyväksyi yhdistyksen vuosikertomuksen, talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021. Yhdistys pitää syyskuussa jatkokokouksen, jossa hallitusta täydennetään varajäsenillä. Nyt hallitukseen valittiin puheenjohtaja Matti MetsärannanLue Lisää »

Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous Viherlaakson torilla ke 16.6.2021 klo 18

Vuosikokouksessa esillä sääntöjen määräämät asiat, mm. vuosikertomus vuodelta 2020, tilit ja vastuuvapauden myöntäminen, hallituksen jäsenten valinta ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021. Kokouksessa käsiteltävät hallituksen esitykset: toimintakertomusLue Lisää »

Viherlaakson vaalikeskustelu Viherlaakson torilla sunnuntaina 6.6. klo 17.

Viherlaakson asukkaat ja viherlaaksolaiset ehdokkaat: Tervetuloa keskustelemaan Viherlaakson tulevaisuudesta. Viherlaaksolaiset ry:n puheenjohtaja Matti Metsäranta vetää keskustelua. Mahdollisuus tavata ehdokkaita.

Viherlaakson siivoustalkoot keskiviikkona 5.5.2021

Taas on aika kerätä lumen alta paljastuneita roskia tien pientareilta, polkujen varsilta ja muilta yleisiltä alueilta. Viherlaakson torilla on roskapihtejä ja -säkkejä saatavissa klo 11Lue Lisää »

Kevättiedote 2021

Viherlaaksolaisten Kevättiedote jaettiin ennen pääsiäistä. Ihan kaikkiin talouksiin jakelu ei onnistunut, vaikka se tehtiin yhdessä Länsiväylä-lehden kanssa. Kevättiedotetta on edelleen ainakin kirjastossa. Voitte lukea lehdenLue Lisää »

Viherlaaksolaiset ry:n kävelyhaaste Karakallio-seuralle

Lauantaina 17.10 toteutettiin Viherlaaksolaiset ry:n ja Karakallio-seuran yhteinen kävelyhaaste. Asukkaat haastettiin leikkimieliseen kilpailuun kävelemään kylien välinen metsäpolku. Haasteeseen osallistui hienossa syksyisessä säässä runsaasti asukkaita. Karakallio-seuraLue Lisää »

Vuosikokous tiistaina 22.9.2020 klo 17.30 Viherlaakson torilla

Yhdistyksen sääntöjen mukaan vuosikokous on pidettävä keväällä maaliskuun loppuun mennessä. , Suomen hallitus ilmoitti maaliskuun puolivälissä kokoontumisrajoituksista koronaepidemian vuoksi. Samalla muutettiin yhdistyslakia ja eräitä muitaLue Lisää »

Viherlaaksolaiset ry:n toiminta keväällä 2020

Viherlaaksolaiset ry:n toiminta keväällä 2020 on pääosin peruttu koronaepidemian vuoksi. Vuosikokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana aikana, samoin yhdessä terveystoimen kanssa suunniteltu tilaisuus. Kevättalkoot järjestetään omatoimisina vapunLue Lisää »

Viherlaakso-päivän toritapahtuma to 9.5.2019 klo 16.30-18.30

Viherlaakso-päivän toritapahtuma pidetään torstaina 9.5.2019 klo 16.30-18.30. Ohjelmassa mm. musiikkia, ruokailua ja kulttuuritapahtumia. Päivän ohjelmaan sisältyy myös klo 14 kirjastossa aikuisille suunnattu kirjallisuus- ja muistelutapahtumaLue Lisää »
Kutsu

Siivoustalkoot lauantaina 4.5. klo 10 – 12

Osallistuthan Viherlaakson talkoisiin! Tarjoalla mm. mehua ja keksejä. Siivousvälineet tulevat kaupungin puolesta. Tervetuloa!

Vuosikokous ja asukasilta keskiviikkona 27.2. Viherlaakson alakoululla (Viherkallion koulu, Kievarinraitti 1)

klo 17.30 Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous klo 18.15 kahvitarjoilu klo 18.30 asukasilta Viherlaaksolaiset ry:n järjestämän asukasillan teemana ovat Viherlaakson ajankohtaiset liikenne- ja kaavoitusasiat. Keskustelua herättäviä aiheitaLue Lisää »
Siirry sivun alkuun