Viherlaakso-päivä 14.5.2014

Viherlaakso-päivän sää oli kaunis, vaikkei edellispäivinä lupaavalta näyttänyt. Tutut yhteistyökumppanit SPR, Viherlaakson Peurat, Lions Club Laakson Liljat, seurakunnan vapaaehtoisryhmä, Viherlaakson kampaamo, Viherlaakson apteekki ja Fysiosporttis olivat paikalla tarjoten kahvia, lättyjä, makkaraa, tuote-esittelyjä, arpajaisia, juttuseuraa ja taukojumppaa. Uutuutena  päivän tarjonassa oli  mukana kirjastoauto Välkky,  mainio keksintö, josta voisi tulla vaikka perinne.

Ohjelma oli ”kotikutoista”, nuorimpina  esiintyjinä Viherkallion koulun 3.-luokkalaiset.Tanssiryhmä Reggaeton de Estradan esitys oli  vauhdikasta katutanssia ja samasta ryhmästä löytyi vielä laulaja, Katarina Viero. Muut vierailevat ryhmät olivat tanssiryhmä Israel Chai ja lauluyhtye Viskain.

Torilla käväisi  myös lauluryhmä Papas no Mamas antamassa pikku näytteen kappelilla pian alkavan konsertin tarjonnasta. Kuvassa Viskain, jonka viihdyttävä musiikki taisi olla jopa omatekoista!

Musiikki- ja tanssikoulu Estradan ohjelma oli vauhdikas Reggaeton de Estrada -katutanssi. Ryhmä on menossa  tänä kesänä esiintymään myös Pispalan Sottiisiin ja Kuopio tanssii ja soi -tapahtumaan.

Viherlaakso-päivä 14.5.2014
Siirry sivun alkuun