Siivoustalkoot ja linturetki 25.4.

Aamupäivän siivoustalkoot olivat vähäväkiset, kenties johtuen siitä, että erittäin monissa taloyhtiöissä oli talkoot samaan aikaan.  Muutama säkillinen roskaa saatiin kuitenkin teiden varsilta kerätyksi.

Lähipäivinä on tarkoitus vedota kaupungin tekniseen virastoon, jotta Wikbergin korjaamorakennuksen pihalta vietäisiin pois maisemaa rumentavat vanhat autonrenkaat.

Linturetkellä tai paremminkin luontoretkellä kävimme Perkkaalla eli entisen Talin kaatopaikan päälle maisemoidussa puistossa   Huopalahden rannalla. Näimme  mm. taveja, lapasorsia, nokikanoja ja haapanoita sekä monia eri lokkilajeja. Erikoisin havainto oli muuttomatkalla oleva lapintiira. Kahlaajia ei tällä kertaa näkynyt muita kuin lennossa havaittu meriharakka. Nähtiin myös rastaita,  kottaraisia ja västäräkkejä. Punarinta ja peipponen lauloivat kuuluvasti.

Matkan varrella kukkivat  kiurunkannukset ja mukulaleinikkikin aloitteli. Valkovuokkoja oli paljon. Puulajeistakin Joukolla oli tietenkin paljon kerrottavaa.  Kiitokset jälleen opastuksesta!

Siivoustalkoot ja linturetki 25.4.
Siirry sivun alkuun