Matti Metsäranta jatkaa Viherlaaksolaiset ry:n puheenjohtajana

Otsikko

Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous hyväksyi yhdistyksen vuosikertomuksen, talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021. Yhdistys pitää syyskuussa jatkokokouksen, jossa hallitusta täydennetään varajäsenillä. Nyt hallitukseen valittiin puheenjohtaja Matti Metsärannan lisäksi Carita Virkkunen, Katarina Hovi, Veikko Uusitalo, Eero Utunen ja Aili Pesonen.

Kokous keskusteli aktiivisesti toiminnasta ja mukaan toivottiin myös uusia Viherlaakson asukkaita.

Hyväksytyt toimintakertomus ja -suunnitelma ovat luettavissa sivulta "hallitus".

Viherlaakson vaalikeskustelu Viherlaakson torilla
sunnuntaina 6.6. klo 17.

Viherlaakson asukkaat ja viherlaaksolaiset ehdokkaat: Tervetuloa keskustelemaan Viherlaakson tulevaisuudesta. Viherlaaksolaiset ry:n puheenjohtaja Matti Metsäranta vetää keskustelua. Mahdollisuus tavata ehdokkaita.

Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous Viherlaakson torilla
ke 16.62021 klo 18


Vuosikokouksessa esillä sääntöjen määräämät asiat, mm. vuosikertomus vuodelta 2020, tilit ja vastuuvapauden myöntäminen, hallituksen jäsenten valinta ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021.

Kokouksessa käsiteltävät hallituksen esitykset: toimintakertomus vuodelta 2020 ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021 nähtävillä kotisivujen välilehdellä "hallitus".

Viherlaakson siivoustalkoot keskiviikkona 5.5.2021

Taas on aika kerätä lumen alta paljastuneita roskia tien pientareilta, polkujen varsilta ja muilta yleisiltä alueilta. Viherlaakson torilla on roskapihtejä ja -säkkejä saatavissa klo 11 alkaen. Säkit palautetaan joko Ostoskeskuksen parkkipaikalle tai Helsingintien ja Kavallinpellon risteykseen. Pihdit palautetaan torille viimeistään illalla klo 18.

Kevättiedote 2021

Viherlaaksolaisten Kevättiedote jaettiin ennen pääsiäistä. Ihan kaikkiin talouksiin jakelu ei onnistunut, vaikka se tehtiin yhdessä Länsiväylä-lehden kanssa. Kevättiedotetta on edelleen ainakin kirjastossa. Voitte lukea lehden myös täältä kotisivuilta.

Korona-pandemia hiljentää yhdistyksen toimintaa väliaikaisesti

Viherlaaksolaiset ry on joutunut supistamaan toimintaansa koronaepidemian vuoksi. Yhdistyksen ylläpitämällä Facebook-sivulla on jo yli 1300 osallistujaa ja keskustelu on vilkasta monenlaisista asioista. Yhdistyksen toiminta käynnistyy heti, kun tautitilanne lievenee ja rajoitukset poistuvat.

Viherlaaksolaiset ry:n kävelyhaaste Karakallio-seuralle

Lauantaina 17.10 toteutettiin Viherlaaksolaiset ry:n ja Karakallio-seuran yhteinen kävelyhaaste. Asukkaat haastettiin leikkimieliseen kilpailuun kävelemään kylien välinen metsäpolku. Haasteeseen osallistui hienossa syksyisessä säässä runsaasti asukkaita. Karakallio-seura oli hankkinut haasteeseen kiertopalkinnoksi pokaalin, joka nyt siis jäi Karakallioon. Onnittelut voittajille!
Eero Utunen leimaamassa kävelyhaasteen osanottajien arvontalippuja.

Vuosikokous tiistaina 22.9.2020
klo 17.30 Viherlaakson torilla

Yhdistyksen sääntöjen mukaan vuosikokous on pidettävä keväällä maaliskuun loppuun mennessä. , Suomen hallitus ilmoitti maaliskuun puolivälissä kokoontumisrajoituksista koronaepidemian vuoksi. Samalla muutettiin yhdistyslakia ja eräitä muita lakeja niin, että tänä poikkeuksellisena vuonna yhdistykset voivat järjestää vuosikokouksensa myöhemmin, kuitenkin syyskuun loppuun mennessä.

Hallitus harkitsi kokouksen ajankohtaa ja paikkaa ja päätyi kutsumaan kokouksen koolle tiistaina 22.9. klo 17.30. Kokous pidetään Viherlaakson torilla ja sateen sattuessa viereisen ostokeskuksen katoksen alla. Ulkotiloissa on helpompi turvata osanottajille turvallinen etäisyys.

Kahvitarjoilu klo 17.00 alkaen!Viherlaaksolaiset ry:n toiminta keväällä 2020


Viherlaaksolaiset ry:n toiminta keväällä 2020 on pääosin peruttu koronaepidemian vuoksi. Vuosikokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana aikana, samoin yhdessä terveystoimen kanssa suunniteltu tilaisuus.

Kevättalkoot järjestetään omatoimisina vapun jälkeen 4.-7.5. Torstaina 7.5. torilla on klo 12 lähtien saatavissa jätesäkkejä ja roskapihtejä. Roskasäkkien jättöpaikat ovat torin vierellä olevan parkkipaikan nurkalla sekä Helsingintien ja Kavallinpellon risteyksessä. Muistattehan, että talkooroskien joukkoon ei saa tuoda yksityistalouksien tai taloyhtiöiden jätteitä vaan vain yleisiltä alueilta kerättyjä roskia.

Huhtikuun aikana jaetaan yhdistyksen Kevättiedote niihin talouksiin, joilla ei ole mainoskieltoa. Kevättiedote ilmestyy myös tänne kotisivuille huhtikuun aikana.


Viherlaakso-päivän toritapahtuma to 9.5.2019 klo 16.30-18.30

Viherlaakso-päivän toritapahtuma pidetään torstaina 9.5.2019 klo 16.30-18.30. Ohjelmassa mm. musiikkia, ruokailua ja kulttuuritapahtumia. Päivän ohjelmaan sisältyy myös klo 14 kirjastossa aikuisille suunnattu kirjallisuus- ja muistelutapahtuma ”Espoo muistoissa ja kansien välissä". Kirjasto
myös jalkautuu ja esittelee monitoimi- ja taskukirjastoaplikaatioita.
Iltakonsertissa kappelilla esiintyy huippusuosittu kanteletaiteilija IdaElina klo 19. Tervetuloa!

Siivoustalkoot lauantaina 4.5. klo 10 – 12

Osallistuthan Viherlaakson talkoisiin! Tarjoalla mm. mehua ja keksejä. Siivousvälineet tulevat kaupungin puolesta. Tervetuloa!

Vuosikokous ja asukasilta keskiviikkona 27.2. Viherlaakson alakoululla (Viherkallion koulu, Kievarinraitti 1)

klo 17.30 Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous

klo 18.15 kahvitarjoilu

klo 18.30 asukasilta

Viherlaaksolaiset ry:n järjestämän asukasillan teemana ovat Viherlaakson ajankohtaiset liikenne- ja kaavoitusasiat. Keskustelua herättäviä aiheita ovat mm. Kavallinmäen liikennejärjestelyt ja vireillä olevat rakennushankkeet. Ilahduttava asia on Viherlaakson keskustan uudistunut ilme ja se, että apteekki jatkaa toimintaansa, vaikkakin eri tiloissa kuin ostoskeskuksessa.

Asiantuntijavieraina ovat mukana HSL:n hallituksen varapuheenjohtaja Sirpa Hertell sekä suunnitteluinsinööri Markus Pasanen, joka kertoo Viherlaakson liikennekyselystä. Myös alueen kaavoitushankkeiden asiantuntija on pyydetty paikalle jakamaan tietoa ja vastaamaan asukkaiden kysymyksiin.

Ennen asukasiltaa on Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous samassa paikassa. Esillä ovat sääntömääräiset asiat, kuten yhdistyksen hallituksen jäsenten vaali, johon voit yhdistyksen jäsenenä olla vaikuttamassa. Asukasyhdistys tarvitsee hyviä ideoita ja tuoreita voimia voidakseen toimia edelleen alueensa parhaaksi.

Viherlaaksolaiset ry toimii sääntöjensä mukaan alueensa asukkaiden yhdyssiteenä ja pyrkii edistämään kaupunginosan kehitystä ja viihtyisyyttä. Jäsenmaksullasi 20 e/vuosi tuet näitä tavoitteita.


Olet lämpimästi tervetullut!

sekä vuosikokoukseen että asukasiltaan!