Jammaillen rannalle la 26.8. klo 18- 19.3

Leppoisa ilta Viherlaakson uimarannalla. Musiikista vastaa harmonikkataiteilija Elina Leskelä. Ohjelmassa neppiskisa, mölkkyä ja uutuutena kajakkimelontaa. Tarjolla myös grillimakkaraa ja kahvia. Yhteinen lähtö ostoskeskukselta klo 18. Järj. Viherlaaksolaiset ry. Tervetuloa!!!

Jättipalsamitalkoot Viherlaakson Nuuniitynkujalla tiistaina 27.6 klo 17:00 alkaen

Viherlaaksossa talkoillaan tiistaina 27.6 klo 17:00 alkaen haitallisen jättipalsamin leviämisen estämiseksi Lippajärven suojelualueelle. Talkoot alkavat Nuuniitynkujan päästä, josta edetään kohti Lippajärven rantaa. Jättipalsami on levinnyt alueella uhkaavasti ja se uhkaa Lippajärven suojelualueen luontoarvoja. Yhdessä toimimisella on vielä mahdollista palauttaa alue lähemmäs sen alkuperäistä luonnontilaa.

Mehevävartisen jättipalsamin kitkeminen on kevyttä työtä ja se sopii kaikenikäisille. Espoon kaupunkitekniikan keskuksen talkootyönohjaaja tuo talkoisiin mukanaan jätesäkkejä ja työhanskoja. Hän kertoo mielellään talkoolaisille kasveista ja auttaa lajintunnistuksessa.

Nähdään siis tiistaina 27.6 klo 17:00 alkaen Nuuniitynkujan päädyssä ja estetään yhdessä haitallisen jättipalsamin leviäminen arvokkaaseen luontoon.

Lisätietoa vieraskasveista, niiden aiheuttamista ongelmista sekä torjunnasta on helppo löytää Espoon kaupunkitekniikan keskuksen vieraslaji -sivuilta: http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Ymparisto_ja_luonto/Luonto/Vieraslajit

SIIVOUSTALKOOT la 6.5. klo 10-12

Kaunis kotilähiömme on vielä kauniimpi, kun yhteisvoimin siivoamme ostoskeskuksen ympäristöä ja katujen ja kävelyteidenvarsia niin laajalti kuin parissa tunnissa ehdimme.

Alueista sovitaan ja roskapihdit ja jätesäkit jaetaan apteekin edustalla, jonne pihdit myös palautetaan. Säkkien keräilypisteet ovat samat kuin ennenkin: ostoskeskuksen yläparkkipaikkakulma ja Kavallinpellon ja Helsingintien risteys.


Tervetuloa mukaan! Hyötyliikuntaa ja hyvä mieli!