Vuosikokous ja asukasilta Viherkallion koululla 18.3.

Viherlaaksolaiset ry:n vuosikokous ja asukasilta pidettiin Viherkallion koulun mediateekissa, tilassa, joka menneiltä vuosilta muistetaan koulun jumppa- ja juhlasalina. Kuvassa etualalla hallituksen puhenjohtajan toimesta nyt ansaitulle eläkkeelle päästetty Matti Metsäranta.

Vuosikokoukseen osallistui 13 henkeä ja sääntömääräiset asiat tulivat  yhdistyksen puheenjohtajan Matti Metsärannan johdolla hyvässä järjestyksessä käsitellyiksi. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Terttu Nurmi. Hallituksessa jatkaa Carita Pirttijärvi ja  uusiksi jäseniksi valittiin Aaro Knuts, Arja Suhonen, Mikko Nurmi  ja  Katarina Hovi. Varajäseninä palvelevat todelliset pitkän linjan asiantuntijat Jouko Kostamo, Veikko Uusitalo, Matti Metsäranta ja Seppo Kannelsalo.

Asukasiltaan Viherkallion koululle oli kokoontunut vähän yli 30 hengen joukko aktiivista yleisöä.

Liikennesuunnittelija Reetta Koskela esitti selkeästi ja Power Point-esityksellä havainnollistaen, mitä kaikkia seikkoja liikennesuunnittelussa on otettava huomioon. Yleisön esittämät kysymykset keskittyivät ennen kaikkea tiedossa oleviin ja jo tapahtuneisiin  bussireittien  muutoksiin. Lopetetun bussilinjan 35 tilalle ei näytä löytyneen korvaavaa sujuvaa yhteyttä täältä Olariin ja Matinkylään. Linja 15 on myös ollut pitkään kiinnostuksen kohteena. Suunnitelma on se, että samaa, mutta molemmista päistä lyhennettyä reittiä tulee ajamaan linja 548 tiheämmin , 10 minuutin vuorovälein. Linjan 548 reitti olisi Lähderannasta Tapiolaan, joten Jupperi ja Otaniemi jäävät tällä bussilla kiertämättä.

Tilaisuuden toinen asiantuntijavieras oli kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtaja Kirsi Louhelainen. Hänen aihepiirilleen jäi tällä kertaa valitettavasti liian vähän aikaa, sillä rakentamisesta ja liikenneväylistä ym. olisi kyllä riittänyt puhumista ja kysymistä iltamyöhälle.

Vuosikokous ja asukasilta Viherkallion koululla 18.3.
Siirry sivun alkuun