Viherlaakso-päivä 15.5. 2013

Viherlaakso-päivän erikoisuus oli tällä kertaa  ilmainen poniratsastus tai -ajelu asukaspuiston kentällä. Kaksi pikku ponia tulivat Siuntiosta Ponikoulun tallilta.

Viherlaaksolaiset ry:n puheenjohtaja Matti Metsäranta käytti lyhyen mutta painokkaan puheenvuoron. Tarkemmin katsoen kuvasta  löytyy myös tilaisuuden juontaja, Carita Pirttijärvi.

Viherlaakson Peurat vaalivat kunniakkaasti VL-päivän lätynpaistoperinnettä. Aina onnistuu!

Aino Jokela ja Ida Lindholm esittivät kivan, itse kehittelemänsä  Hawaiji-tanssin.

Miika Paganus ja kaverit olivat hassuja, mutta niin oli tarkoituskin. ”Ulkomaan vieras”-esitys oli nimittäin stand up -komiikkaa.

Akustinen Duo Greendale soitti ja lauloi mainiosti. Muusikot ovat viherlaaksolaisia,    kuten yhtyeen nimestäkin saattaa arvata.

Käännös itään päin! Seuraava esitys olikin Sylvi-kodin viheriöllä.Toistaiseksi nimetön harrastajaryhmä esitti tunnelmallisesti israelilaisia kansantansseja. Kiitokset pikajärjestelyistäMinna Imaille!

Eri työryhmät saattoi tunnistaa erivärisistä liiveistään. Keltaliiviset ovat Lions Club ilaisia ja vihreät apteekista, tummanpunaiset seurakunnan vapaaehtoisia.  Kuvasta puuttuvat SPR:n punanuttuiset, jotka tarjosivat kaiken   aikaa kahvia. Kiitos taas teillekin!

Viherlaakso-päivä 15.5. 2013
Siirry sivun alkuun