Sote-aiheinen asukasilta 16.3. keräsi runsaan yleisön

Viherlaakson yläkoulun ja lukion auditoriossa järjestetyn tilaisuuden asiantuntijavieraina olivat Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Johanna Värmälä, Viherlaakson terveyskeskuksen apulaisylilääkäri Marja Ahava ja vastuuhoitaja Eila Pietarinen, vanhusten palvelujen erityisasiantuntija Maria Rysti ja diakoni Ulla Auvinen.Yleisöä oli 55 henkeä.

Viherlaakson terveyskeskuksen tilanne on hyvä, lääkäriajan saa n. kahdessa viikossa, kiireellisissä tapauksissa luonnollisesti nopeammin. Yleisön joukosta toivottiin, että myös lääkäriaikoja voitaisiin varata netissä, samoin kuin laboratorioaikoja. Tähän suuntaan ollaan menossa, kertoi Marja Ahava, samoin että vaikka digitalisaatio on yksi tämän hetken ”taikasanoista”, puhelinyhteydetkin toki  toimivat jatkossakin.

Johanna Värmälä selosti sote-uudistuksen suuria linjoja ja Maria Rysti kertoi mm. Leppävaaraan rakennettavasta uudesta palvelutalosta. Ulla Auvisen aiheena oli vapaaehtoinen ystävätoiminta.

Liikunnan harrastaminen tuntui olevan erittäin vilkasta, jopa niin, että Fysioksen  täysiin jumpparyhmiin kaikki halukkaat eivät mahdu. Viherlaaksoon toivottaisiinkin  kaupungin omaa liikuntatilaa.

Sote-aiheinen asukasilta 16.3. keräsi runsaan yleisön
Siirry sivun alkuun