Espoo-päivän iltana 29.8. jammailtiin taas rannalle

Kymmenet elleivät  sadat Espoo-päivän ohjelmien järjestäjät saivat taas viimeiseen asti jännittää, miten sää suosisi tällä kertaa Espoo-päivää ja etenkin ulkoilmatapahtumia.

Hyvin kävi: Ilta-aurinko helotti kirkkaana ja lämpimänä uimarantaan, jonne Jammaillen rannalle-tapahtuma  kokosi jälleen n. 100 henkeä nauttimaan viihdyttävästä  musiikista, ”grillikahvion” antimista ja tämän vuoden uutuutena neppisautokisasta. Muutamat varasivat souteluvuoron ja uimaranta näytti parhaat puolensa, kun aika monet polskivat täyttä päätä järvessäkin.

Tämä oli nyt kolmas perättäisinä vuosina jokseenkin samalla kaavalla  totutettu Viherlaaksolaiset ry:n Jammaillen rannalle -tapahtuma. Hienoista väsymistä saattaa olla aistittavissa pienen järjestelyporukan osalta, mutta kukapa tietää, todella kiva tunnelma ja yleisömenestys saattavat houkutella jammailemaan uudelleen taas vuoden kuluttua.

Viskain-yhtye esitti todella viihdyttävästi itse sovittamaansa ja suureksi osaksi säveltämäänsäkin nykykansanmusiikkia.

Soittajat Olli Saukko, mandoliini, Heta Kaipainen, 5-rivinen haitari ja Jp Jyväsjärvi, kitara

(Kuva)

Tässä rakennetaan neppisrataa. Varjot ovat pitkiä, mutta ilta on lämmin. Aika monet ovat täyttä päätä vielä uimassa.

(Kuva)
Yhdistetty makkaragrilli-kahvibaari toimi loistavasti. Alkuillasta näyttää, että pullaa riittää – ja riittihän sitä.

Enää viimeiset kierrokset, niin neppiskisa ratkeaa: Voittaja on Jonas, kuvassa oikealla, palkintona kullanvärinen (neppis)formula.

Rauhaisa ranta auringon laskettua

Espoo-päivän iltana 29.8. jammailtiin taas rannalle
Siirry sivun alkuun